Sarja käynnistyy jälleen!
EBK Futsal MiehetJulkaistu: 24.10.2021 11.59

Sarja käynnistyy jälleen!

Viimein on jälleen koittanut hetki, jolloin uusi Futsal-kausi käynnistyy ensimmäisellä pelillämme.

Tällä kaudella Futsalin edustuksemme pelaa Kakkosta tiputtuaan viime kaudella Ykkösestä. Tippumiseemme on monia syitä, ja niitä en nyt tässä ala ruotimaan, se on historiaa. Kakkosen kaudelle lähdemme kuitenkin positiivisin mielin, ja tavoittelemme uudelleen paikkaa seuraavan kauden Ykkösessä.

Pelaajia meille on virrannut sankoin joukoin niin oman seuramme Miesten jalkapallon edustuksesta, kuin seuramme ulkopuoleltakin muista jalkapallo joukkueista. Tästä valmennus ja johto ovat erityisen iloisia, sillä selkeästi joukkuemme "imee" uusia innokkaita Futsalin pelaajia vuosi vuoden jälkeen. Tämä kertoo siis joukkueen hyvästä toiminnasta ja siitä, että meillä on kivaa ja rentoa pelata.

Toki meillä on ollut myös pelaajamenetyksiä joidenkin siirryttyä meiltä Liiga-seuroihin Sovoon tai GFT:n, mutta se kertoo vain siitä, että pelaajamme kelpaavat myös ylemmille sarjatasoille, ja voimme olla heistä sekä omasta tekemisestämme ylpeitä.

Tänään kohtaamme kauden ensimmäisessä sarjapaleissämme meille ennestään tuntemattoman joukkueen, Käpylän Sekunda/VasU:n, ja pääsemme testaamaan sen, miten meidän uusi kokoonpanomme onnistuu niin yksilöinä kuin joukkueenakin.


Tule siis seuraamaan jännittävää Futsal-peliämme Espoonlahteen klo 19.30! Kanustetaan EBK Fs voittoon!