PERUTTU: Seuran futsalvalmennuspäivä 8.1.2022
EBK Futsal MiehetJulkaistu: 03.01.2022 21.35

PERUTTU: Seuran futsalvalmennuspäivä 8.1.2022

Päivitys 3.1.2022: Tapahtuma on peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi.

EBK järjestää futsalvalmennuspäivän lauantaina 8.1.2022 Leppävaaran urheilutalolla kello 15:30 alkaen. Tapahtumassa pidetään kaksi luentoa ja kaksi malliharjoitusta, joissa tarjotaan ja kehitetään futsalvalmentajien työkaluja. Luennoitsijoina ja harjoitusten vastuuvalmentajina tapahtumassa toimivat miesten futsalmaajoukkueen ja Golden Futsal Teamin kapteeni Panu Autio sekä Someron Voiman kapteeni ja EBK:n valmennuspäällikkö Arber Isterfi. Harjoituksissa malliryhminä toimii kaksi EBK:n futsaljoukkuetta.

Futsalvalmennuspäivään osallistumista voi lämpimästi suositella sekä aloitteleville että kokeneemmille futsalvalmentajille. Tapahtuma on EBK:n valmentajille maksuton, mutta tapahtumaan vaaditaan sitova ilmoittautuminen ennakkoon tästä su 2.1.2022 mennessä.

Yli 16-vuotiailta osallistujilta edellytetään koronatodistus. Valmennuspäivän ohjelma alkaa kello 15:30 ja päättyy noin kello 20:15. Tarkemmasta aikataulusta ja muusta ohjeistuksesta tiedotetaan lähempänä.