Voiton siivittäminä lähemmäs nousukarsintoja!
Julkaistu: 21.02.2022 13.55

MAD MAX - EBK 1-3 (1-2)
Kuva Aleksi Leppinen

Peli alkoi tasaisissa merkeissä, molemmat joukkueet puolustivat tiivisti ja vaarallisilta tilanteilta vältyttiin. Toisella minuutilla Miiaa rikottiin vasemmalla laidalla hieman ennen maalivahdin aluetta. Vaparia juonimaan jäivät Miia ja Niina. Niina laittoi pienen siirron sivuun ja Miia pommitti vastustajasta otetun kimmokkeen kautta päivän avausmaalinsa. Peli jatkui tasaisena vääntönä molemmissa päädyissä. Reilut 10minuuttia avausmaalista Miia katkaisi vastustajan heikon syötön sivurajasta aivan maalin edustalta ja laukoi pallon verkkoon terävällä kärkkärillä viimeistellen päivän toisen osumansa. Muutama minuutti myöhemmin EBK:n merkkausvirheestä MAD MAX toimitti pallon vasemmalta laidalta takatolpan kautta maaliin. Kavennuksen jälkeen MAD MAX aloitti väkevän painostuksen ja tunnelma pelissä tiivistyi. Lisäosumia ei kuitenkaan ensimmäisellä puoliskolla nähty.

Toinen puolisko käynnistyi myös kotijoukkueen vahvalla painostuksella ja kovalla voitontahdolla. Peli muuttui fyysisemmäksi ja rikkeitä tuli molemmille joukkueille melko helpostikkin. Ajassa 30,51 EBK:lla viisi rikettä täynnä ja peliä pyrittiin järkevöittämään rikkeiden osalta. 33 minuutilla oikealta laidalta EBK:n hyökkäysalueella sivurajapotkukuvio tuotti tulosta. Marika rullasi pallon pienesti eteen ja Ellun ärhäkkä kärkkäri painui maalin perukoille. MAD MAX jatkoi painostusta luomalla vaarallisia tilanteita useista sivuraja- ja kulmapotkuista. EBK oli kartalla näistä tilanteista ja laukaukset saatiin estettyä uhrautuvasti puolustaen. 37 minuutilla MAD MAX otti aikalisän ja EBK valmistautui tulevaan reikäpaitaan. Reilu minuutin ajan MAD MAX pyöritti EBK:n puolustusalueella melko vaarattomasti EBK:n puolustaessa maltillisesti. Päätössummeri soi ja EBK lähti kotimatkalle täyden pistesaaliin kera.

Alkusarjaa on vielä kahden ottelun verran jäljellä. Tällä hetkellä EBK on kiinni karsintapaikassa. Alkusarjan viimeinen kotiottelu pelataan Opinmäessä su 27.2 klo 16:00. Yleisö on tervetullutta, ilmainen sisäänpääsy. Muistetaan maskit, hyvä käsihygienia ja turvavälit.