EBK käynnistää B-poikien edustusjoukkuetoiminnan. Uudet pelaajat ja mv:t ovat tervetulleita.
B PojatJulkaistu: 02.11.2021 09.30

EBK käynnistää B-poikien edustusjoukkuetoiminnan. Uudet pelaajat ja mv:t ovat tervetulleita.

EBK B-pojat edustusjoukkue

Etsimme uusia kokeneita pelaajia mukaanlukien maalivahdit. Talvikaudella harjoitukset on kolme kertaa viikossa. Näistä kaksi on Laaksolahden hallissa ja yksi Keski-Espoon tekonurmella. Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita n.1-2 peliä/kk. Kesäkaudella harjoittelemme Keski-Espoon tekonurmilla. Jos sinulla on aiempaa kokemusta jalkapallosta tai muusta ohjatusta urheilulajista ja haluat treenata laadukkaasti ja tavoitteellisesti parhaasi yrittäen, niin ehkä tässä on juuri sopiva joukkue sinulle.

Maalivahdeille tarjoamme joukkuetreenien lisäksi mv-valmennusta, josta vastaa EBK:n mv-valmentaja 1 kerran viikossa.

Kaudella 2022 pelaamme kahdella joukkueella. Tavoitteellisempi joukkue tulee ilmoittautumaan 2. tai 3. divariin ilmoittautumisajankohdan arvioinnin perusteella. Toinen joukkue ilmoittautuu 4. divariin.
Tarjoamme pelaajapolkua miesten edustusjoukkueisiimme jotka 2022 pelaavat 3. divarissa ja reservijoukkue 4. divarissa.

Harrastamisen ja valmentamisen haluamme pitää tavoitteellisena, jokaisen nuoren tarpeet huomioiden. Monipuolisena liikkumisena, perusliikuntataitoja kunnioittaen. Hauskana ja mukavana, jonne jokainen tulee mielellään ja tuntee olevansa tasavertainen joukkueenjäsen.

Pelaamisesta joukkueessamme kiinnostuneet voivat olla yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajiin joiden yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä. Treeniaikatauluihin voi tutustua täppäämällä joukkueen sivulla olevia kalenteriin merkittyjä tapahtumia.

https://www.ebk.fi/joukkueet/9748#officials