EBK FS avaa pistetilin!
Julkaistu: 05.11.2023 16.20

EBK FS taisteli kauden ensimmäisen voiton kolmannessa pelissä FC Sport Vaasaa vastaan lukemin 6-3.💪🏻

Dieselmoottorilla kesti lähteä käyntiin, sillä ensimmäinen puoliaika oli tahmea ja se näkyi puoliajan tuloksessa 1-3 vieraille. Pukuhuoneessa oli kumminkin puoliajalla iso nälkä ottaa ottelusta voitto ja vielä suuren yleisön puolesta! Toisella jaksolla saatiin yhteisen sävelet soimaan kauniisti, kun EBK viimeisteli 5-0 lukemat toisella puoliajalla ja yleisö nautti!🔥

Osku näytti omaa osaamista mallikaasti ja paluunsa treeneihin tehnyt Leo ”Lege” Rautiainen oli myös pysäyttämätön pivottina, kun vastustajat eivät meinanneet saada palloa pois jalasta. Handu tuttuun tapaan pyöritteli vastustajat fakeshoteillaan, kun taas kirottua numeroa #7 kantanut Ibu ei onnistunut saamaan nimeä tilastoihin…

Lepuskin hallia täytti upeasti n. 60 päinen yleisö, joka oli tunnelmassa mukana alusta loppuun saakka, kiitos teille!🙏🏻

EBK:n parhaana pelaajana palkittiin Osku.⭐️

EBK:n pisteiden tekijät: