Otteluennakko: EBK - Pallo-Iirot
NaisetJulkaistu: 09.08.2024 21.36

Otteluennakko: EBK - Pallo-Iirot

Huomenna jatketaan Pallo-Iiroja vastaan!

Kotiottelu pelataan huomenna lauantaina 10.8. klo 18.00 alkaen. Jännitys tiivistyy, kun runkosarjaa on jäljellä enää neljän ottelun verran.

Pallo-Iirot ovat onnistuneet viime viikkojen aikana kääntämään niukkojen pisteiden trendin tärkeiksi voitoiksi. Vastustajajoukkue on varmasti valmiina taistelemaan huomisessa ottelussa viimeiseen asti. Joukkue on tällä hetkellä sarjan yhdeksäs.

EBK on viimeisessä viidessä ottelussa pelannut neljä tasapeliä ja yhden voiton. Asemat yläloppusarjan paikasta kamppailemiseen ovat edelleen hyvät, mutta tulosta tarvitaan yhä kipeämmin haaveen saavuttamiseksi.

EBK:n maalivahti Viivi Nikoskelainen uskoo vahvasti joukkueeseensa:

"Pallo-Iiroilla on alla muutama voitto, joten meidän pitää olla valmiina kovaan vastustajaan. Meillä on ilmennyt ongelmia viimeistelyssä, mutta peli on muuten kulkenut mielestäni hyvin. Meillä on ollut erittäin vahva puolustuslinja ja olemme päästäneet lähiaikoina vähän maaleja. Siitä on hyvä jatkaa eteenpäin."

"Pienillä viilauksilla viimeistelyssä uskon meillä olevan vielä mahdollisuudet ylempään loppusarjaan, johon varmasti jokainen pelaaja haluaa. Pelissä on siis tärkeät pisteet, mutta luotan siihen, että ne jäävät huomenna Keski-Espoon iltaan!"

Tervetuloa!

La 10.8. EBK - Pallo-Iirot, Keski-Espoon urheilupuisto 1 TN, klo 18.00

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo