Otteluennakko: EBK - Ilves/2
NaisetJulkaistu: 19.07.2024 15.45

Otteluennakko: EBK - Ilves/2

Lauantaina jatkuu Naisten Ykkösen runkosarja kotiottelulla Ilves/2:ta vastaan!

EBK onnistui edellisessä ottelussa hakemaan täyden pistepotin Turusta. Joukkue on sarjassa viidentenä, tosin 18 pisteensä kannalta käytännössä jaetulla kolmannella sijalla TPS:n ja ONS:n kanssa. Vastustajajoukkue Ilves on sarjan seitsemäs ja sillä on 15 pistettä.

Kotijoukkue EBK on pelannut laadukkaasti ja sen esitykset ovat koko ajan vahvistuneet alkukaudesta. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä oli tasainen ja päättyi tamperelaisten hyväksi. EBK on kuitenkin osoittanut edellisissä otteluissaan kykenevänsä vastaamaan vaateeseen sarjan ennakkosuosikkeja vastaan.

EBK:n hyökkääjä Irene Virtanen luottaa joukkueensa tekemiseen:

”Pelissä on jaossa meille tärkeät pisteet, joten meidän on oltava huolellisia maalinteossa sekä omassa puolustuspäässä. Olemme pystyneet luomaan paljon maalipaikkoja viime peleissä ja on tärkeää, että pystymme tekemään niistä myös maaleja. Meillä on takana laadukas treeniviikko olemme valmiina ottamaan pisteet Espooseen.”

Ottelu alkaa klo 14.00. Keski-Espoon urheilupuistossa. Myös miesten edustusjoukkue pelaa Pallo-Iiroja vastaan naisten ottelun jälkeen klo 17.00.

Tervetuloa Keski-Espooseen!




Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo