Jokaisesta ikäryhmästä (vuonna 2013 syntyneet ja sitä vanhemmat) palkitaan paras pelaaja kiertopalkinnolla. Ne ikäryhmät, joissa on useampia joukkueita, sopivat yhdessä ikäryhmän pelaajan. Päätös tehdään tarvittaessa yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Ja syntymävuoden mukaan*

Jokaisesta 2013 syntyneiden tai vanhempien joukkueesta palkitaan lisäksi yksi pelaaja taitopalkinnolla.

Lisäksi jokainen joukkue (vuonna 2013 syntyneet ja sitä vanhemmat) saa palkita kolme pelaajaa omilla perusteillaan (esim. ”ilopilleri”, ”kauden kehittyjä”, ”liimanäppi” jne.).

Ennen vuotta 2013 syntyneille jaetaan kaikille pelaajille mitalit. Ilmoittakaa kuinka monta pelaajaa ikäluokassa on mitalien hankkimista varten.

Palkintojen jaon yhteydessä jaetaan myös taitokisoissa ansaitut suoritusmerkit (kulta-, hopea- ja pronssimerkki). Mikäli suorituksia on tehty muualla kuin seuran järjestämissä taitotesteissä, ilmoita ne tällä lomakkeella.

Seura tarvitsee tietoa seuran toiminnassa koronaan sairastuneista, altistuneista ja/tai karanteeniin määrätyistä pelaajista ja toimihenkilöistä. Henkilöiden nimiä emme kerää, lukumäärätiedot riittävät käyttötarkoitukseen.

Haemme motivoituneita ja innostuneita valmentajia seuran joukkueisiin.

EBK hakee valmentajia, hyville tyypeille löytyy aina valmennettavia. Keski-Espoon alueella toimiva Esbo Bollklubb liikuttaa n.900 lasta ja nuorta seuran kilpa- ja harrastejoukkueissa.

Odotamme sinulta

• Yhteistyökykyä
  • Positiivinen asenne
  • Oma-aloitteisuus
  • Pedagoginen osaaminen lasten ja nuorten kanssa
  • Halu kehittää itseään ja pelaajia

Tarjoamme sinulle

• Seuran ja joukkueiden hyvä yhteisöllisyys
  • Seuran työntekijöiden tuki
  • Koulutusmahdollisuudet lajin parissa
  • Hyvät harjoittelu olosuhteet
EBK haluaa kehittää toimintaansa jäsenten palautteen huomioiden. Voit jättää palautteesi nimellä tai anonyymisti, käsittelemme palautteet viikottaisissa toimihenkilötapaamisissamme.

EBK developes it´s operations taking into account feedback from our members. You can give your feedback anonymously, if you wish. Feedback is handled in our weekly staff meetings.