YHTEISTYÖ SEURAMME KANSSA

Kiitos, että tulit sivuillemme ja osoitit mielenkiintoa yhteistyöhön seuramme kanssa. Sivulta löydät eri vaihtoehtoja yhteistyöhön, mutta jätä tietosi, niin otamme yhteyttä ja keskustelemme kanssasi juuri sinulle sopivasta yhteistyömallista. Täytä yhteystietosi tänne

Esbo Bollklub ry, eli EBK on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, jonka pääasiallinen tulonlähde on jäsenten maksamat jäsen-, toiminta- ja kuukausimaksut. Seuran jäseniltä kerättävillä maksuilla katetaan toiminnan kulut: valmentajien palkat, harjoitusolosuhteet, fyysisen harjoittelun kustannukset sekä kilpailutoiminta eri sarjoissa.

Seuramme on Espoon vanhin ja pelaajamäärällä laskien Espoon viidenneksi suurin jalkapalloseura ja Espoon suurin futsalseura. Toimimme monikulttuurisella Keski-Espoon alueella, jossa asuu paljon taloudellista tukea tarvitsevia perheitä. Jalkapallo- ja futsaljoukkueittemme toiminnassa oli vuonna 2022 yli 1000 pelaajaa, joista lähes 850 oli 5-18 vuotiaita junioreja. Joukkuetoiminnan lisäksi seura järjestää harrastetoimintaa alueen asukkaille yhteistyössä Espoon kaupungin, alueen koulujen ja päiväkotien kanssa.

Seura on viime vuosina panostanut toiminnan laadun parantamiseen ja palkannut seuraan ammattitaitoisia valmentajia ja ohjaajia. Tehtyjen panostusten myötä harrastamisen kustannukset ovat nousseet ja haemme alueen yrityksistä yhteistyökumppaneita, joiden avulla voimme tarjota jatkossakin mahdollisimman monelle alueen asukkaalle mahdollisuuden harrastaa hyvässä seurassa.

Esimerkkejä yhteistyöstä:

- Monipuoliset vaihtoehdot merkittävän näkyvyyden rakentamiseen seuran toiminnan kautta
- Mainos seuran kausijulkaisussa
- Tapahtumasponsorointi
- Kummipelaajat
- Yhteisöjäsenyys (350 €/vuosi)
- Vähävaraisten pelaajien tukirahasto

Lisätietoja: Juha Saari, toiminnanjohtaja EBK ry, 050 5187151, toiminnanjohtaja@ebk.fi

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo