Stadium.fi -nettikauppa on tarkoitettu yksittäisille pelaajille ja heidän vanhemmilleen

Stadium.fi -nettikaupassa voivat seuran jäsenet ostaa seuramalliston valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä omat nimikirjaimet tai numeron valmiiksi painettuina

  • EBK:n jäsenet voivat ostaa seuramalliston valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä omat nimikirjaimet tai numeron valmiiksi painettuina. Myös pelipaitojen tilaus on nyt mahdollista myös tätä kautta.
  • Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla ja valitaan toimitus kotiin, lähimpään Stadium-myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen.
  • Toimitusaika tältä sivustolta on verkkokaupan toimitusaika + 3 arkipäivää.
  • Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi -sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai osoitteeseen info.fi@stadium.fi.

Team Sales B2C pelaajat ja vanhemmat.pdf

Ohjeet joukkueenjohtajille & varustevastaaville


Joukkuetilaukset hoidetaan Stadiumin Teamsales nettikaupassa. EBK:ssa toiminnanjohtaja antaa joukkueiden vastuuhenkilöille oikeudet Team Salesiin joukkueen osalta.

Stadiumteamsales.fi -nettikaupassa

  • Mahdollisuus tilata seuran malliston kaikkia tuotteita seuran painatuksilla. Sivustolta pystyy myös tilaamaan muita harjoitustarvikkeita.
  • Toimitusaika tulee olemaan 14 arkipäivää siitä, kun tuotteet ovat saapuneet Stadiumin keskusvarastolle.
  • Toimitustapa on kotiinkuljetus. Toimituksen voi valita myös mihin tahansa Stadium-myymälään.

Jos sinulla on kysymyksiä stadiumteamsales.fi -sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadium Team Sales asiakaspalveluun numeroon 020 144 108 09 tai osoitteeseen info.teamsales@stadium.fi.

Team Sales B2B joukkueen paakayttaja ohje.pdf
Stadium Collector Lasku maksutapa.pdf

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo