Aikuisten Football Fitness kuntofutis jatkuu syksyllä

Jatkamme seurassamme syksyllä uutta aikuisfutistoimintaa, jonka tavoitteena on tarjota aikuisille yhteisöllisen liikunnan sekä uuden oppimisen riemua. Jalkapallo on oivallinen ja turvallinen liikuntamuoto kaiken tasoisille liikkujille. Kiinnostuitko? Lue alta lisää!

Kutsumme sinut mukaan meillä Suomessa uuteen kuntofutismuotoon, tanskalaiseen Football Fitness konseptin kuntofutikseen. Aloitamme FFkuntofutis toiminnan elokuun alussa (tarkka päivämäärä julkaistaan pian) ja harjoittelemme kevään tapaan keskiviikkona ja sunnuntaina.

Harjoitukset järjestetään tutuilla EBK:n kentillä seuraavasti:
- Keskiviikko klo 19-20 harjoitellaan Kirstin koulun kentällä (Kirstintie 13)
- Sunnuntai klo 20-21 harjoitellaan TN1:llä (Kylävainiontie 18)

Ryhmälle järjestetään toimintaa 24 kertaa, 9.8.-29.10.2023 välisenä aikana..

Hinta: 10 € / kerta, eli 240€ koko toimintakausi, joka sisältää toiminnan kustannukset kenttävuorojen ja valmennuksen osalta. Meillä käy seuraavat liikuntaedut: Smartum, Edenred ja E-passi. Osallistumismaksun eräpäivä on 2. harjoituskerran jälkeen, joten voit tulla kokeilemaan ja päättää lopulliseti osallistumisetasi kahden harjoituskerran jälkeen. Keväällä mukana olleille tarjoamme pienen alennuksen.

Ilmoittaudu mukaan!. Ryhmän toiminta alkaa elokuussa, harjoitteluryhmään mahtuu 40 harrastajaa.
Ilmoittautumisen voi tehdä täällä.

FFkuntofutiksen toiminta perustuu tanskalaiseen Football Fitness (University of Southern Denmark, Prof. Peter Krustrup) konseptiin. Tanskassa on jalkapallon terveysvaikutuksia tutkittu tieteellisesti jo yli 20 vuotta ja Football Fitness konsepti on todettu näyttöön perustuen terveyttä edistäväksi. Tieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että tämän konseptin mukaisella 12 viikon harjoitusjakson aikana, kahdesti viikossa 60 min harjoittelulla, saadaan positiivisia vaikutuksia kestävyyskuntoon, lihas-, rasva sekä luuston massaan yhteensä enemmän kuin esim. verrokkilajeissa hölkkä, intervallijuoksu ja voimaharjoittelu. Palloliitto toimii konseptin maahantuojana ja kouluttajana Suomessa. Football Fitness kuntofutis ohjaajana meidän seurassa toimii Leena Lassila, hän on terveysliikunnan ja urheiluseuratyön pitkänlinjan ammattilainen sekä pohjakoulutukseltaan Kuntoutuksen ohjaaja (AMK).

Konseptipohjainen kuntofutis soveltuu heille, jotka haluavat tehokasta ja kehittävää liikuntaa, joka on samalla hauskaa! Harjoituksissa jokainen otetaan yksilönä huomioon ja näin mahdollistetaan kaikille sopiva haastavuustaso. Treeneissä pääsee oppimaan sekä jalkapallotaitoja että haastamaan itseään liikunnallisesti monipuolisesti. Jokainen treeni pitää sisällään alkulämmittelyn, pallotaito-osion sekä ohjatun pelin osuuden. Lisäksi kuntofutiksessa unohtaa helposti ajan ja paikan, sillä hyvän yhteishengen ja motivoivien harjoitteiden flow tempaa liikkujan mukaan.