EBK ja FC Espoo aloittavat yhteistyön naisfutiksessa
Esbo BollklubbJulkaistu: 02.11.2023 17.20

EBK ja FC Espoo aloittavat yhteistyön naisfutiksessa

EBK:n ja FC Espoon seurajohdot ovat päättäneet yhdistää voimansa naisfutiksessa. Seurat ovat solmineet yhteistyöstä pelikaudeksi 2023-2024.

”Seurojen välinen yhteistyö antaa meille erinomaisia mahdollisuuksia. Olemme asettaneet yhteistyölle korkeat tavoitteet ja resursoineet joukkueen valmennustiimin mahdollistamaan tavoitteiden saavuttamisen. Meille tulee näin sarjapaikat sekä Ykköseen että Kakkoseen ja yhteistyömme kautta annamme pelaajillemme mahdollisuuden kurkottaa aina Kansallisen Liigaan saakka”, valottaa yhteistyön tavoitteita EBK:n puheenjohtaja Juha Pylkkö.

”Syksyn edetessä käynnistimme yhteistyöneuvottelut molempien seurojen naisfutiksen terävöittämiseksi. Ensimmäisistä neuvotteluista lähtien yhteistyön aitona tavoitteena on ollut luoda yhteistyömalli ja valmennuksellinen kokonaisuus, joka mahdollistaa laadukkaan arjen sekä FC Espoon että EBK:n naispelaajille. Yhteistyö tekee meistä molemmista vahvempia”, avaa yhteistyön taustoja FC Espoon toiminnanjohtaja Katri Juhola.

Ykkösen joukkueen päävalmentajana toimii Janne Karhu ja Kakkosen joukkueen päävalmentajana Emma Tillander. Valmennustiimiin kuuluvat lisäksi valmentajat Arber Istrefi ja Jari Patana, maalivahtivalmentaja Rahmon Kelmedi sekä fysiikkavalmentajat Jani Mahanen ja Eero Isotalo. Joukkueenjohdosta vastaavat Juha Pylkkö ja Jaana Sinisalo.

Yhteistyöjoukkue aloittaa harjoitukset keskiviikkona 8.11.2023. Pelitavan periaatteemme ja pelitavan organisointimme on luotu palvelemaan pelaajien kehittymistä. Joukkueen viikkorytmissä on 3-4 pallollista harjoitusta, 3-4 ohjattua fyysistä harjoitusta ja maalivahtivalmennus jokaisessa pallollisessa harjoituksessa. Pallolliset harjoitukset toteutetaan pääsääntöisesti talvikauden aikana Laaksolahden hallissa. Viikonloppuisin pelataan harjoituspelejä. Lisäksi treeniarkea rikastuttaa FC Espoon Keran fyysisen harjoittelun tila, jossa mahdollistuvat sekä motorinen että tekninen harjoittelu muun fyysisen harjoittelun rinnalla. Vuoden 2024 alusta alkaen joukkueen valittuja pelaajia pääsee myös aistimaan kerran kuukaudessa Kansallisen Liigan PK-35 Vantaan harjoitteluarkea”, viitoittavat yhteistyöjoukkueen pelitapaa ja harjoitteluarkea EBK:n urheilutoimenjohtaja Janne Karhu ja FC Espoon valmennuspäällikkö Janne Lipponen.

Yhteistyöjoukkue pitää avoimet harjoitukset ke 8.11.2023 alkaen. Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin Janne Karhulle janne.karhu@jkkdesign.fi

Esbo Bollklubb ry

Y-tunnus: 0101249-2

c/o EBK-Honka -areena

Kylävainiontie 20, 02760 Espoo